Adana’da hem Baroya hem de CHP’ye hem de Zeydan Karalar'a büyük şok. CHP İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettirilen Av. Güven Özdemir’in bir meslektaşına gönderdiği paylaşımdan sonra hakkında soruşturma başlatıldı. 

Mağdur kadın avukat, adı geçen avukatın yanlışlıkla kendisine gönderdiği engellilere ve kadınlara yönelik ağır hakaret içeren mesajdan sonra savcılığa ve baroya şikayette bulundu. Ayrıca CHP il binasına kadar giderek bu gibi isimlerin parti bünyesinde barındırılmamasını istedi. 
Merak edilen soru; şikayet edilen avukatın bu çirkin mesajı aslında kime göndermek istediği! 

Adana Barosu, skandal isim Güven Özdemir hakkında disiplin soruşturması başlattı, savunmasını vermesi bekleniyor. Ayrıca hakarete uğrayan kadın avukat savcılığa da suç duyurusunda bulundu; iddianamenin hazırlanmakta olduğu öğrenildi. 

Bilindiği gibi bir önceki haberimizde İl Gençlik Kolları Başkanlığı‘ndan İl Yönetim Kurulu üyeliğine terfi ettirilen Av. Özdemir’in, Zeydan Karalar’ın devreye girmesi ile siyasi yükseliş trendine girdiğini vurgulamıştık. 

Güven Özdemir, Mehmet Çelebi’nin kazandığı CHP il kongresi sonrası Mert Karalar ve BŞB Danışmanı Mürüvvet Sızlı ile kürsüye çıkıp zafer işareti yapmıştı.