Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı oldukça sert eleştirmişti.

Kocaispir, “Mevcut yönetim bir önceki seçimde Adana’ya yeni otogar kazandıracağını söylemişti. Sahiden yeni otogarı gören var mı? Nerede yeni otogar? Maalesef sadece otogarla ilgili değil tüm vaatleri lafta kaldı. Laf kalabalığıyla, algı billboard belediyeciliği ile bu kadar insanı kandıracağını mı sanıyorsun? Bütün Adanalı ahmak, sen akıllı mısın?" şeklinde sert tonda konuşmuştu. 

Zeydan Karalar az önce sosyal medya hesabı üzerinden Kocaispir'e yanıt verip "Otogarın yenilenmesi gerektiğini bütün Adana biliyor. Biz hem projesini hem de kaynağını hazırladık. Ancak belediye meclisi yeni otogar yapımını reddetti. Hizmetin önünü kesti. Bir de şimdi kendilerinin engellediği projeyi sanki biz yapmamışız gibi eleştirmeye kalkıyorlar. İkinci dönemde yeni otogarı aynı yerinde yenileyeceğiz. Ve kimse engel olamayacak." dedi.