Bayram öncesi al kullan! Kredi notunuz düşük mü, hiç önemlieğil! PTT şartsız, belgesiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor! PTT, kredi notu düşük olanlar için nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bankalar tarafından kredi alamayan kişiler, PTT'nin sağladığı imkânlar sayesinde ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirler. Peki, PTT ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte, detaylar...

PTT ihtiyaç kredisi özellikleri

PTT, düşük faizli ihtiyaç kredisi ile müşterilerine en uygun koşulları sunmaktadır. Bankaların kredi notu düşük kişilere vermedikleri krediyi PTT vermektedir. Gelir belgesi talep etmeyen PTT, kredi notu sorgulaması da yapmamaktadır. PTT şubelerine veya Aktif Bank'ın internet sitesi üzerinden T.C kimlik kartı ile başvuruda bulunarak 10.000 TL'ye kadar kefilsiz ve belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. PTT ihtiyaç kredisi, 36 ay vade imkânı sunarak ödeme planınızı bütçenize uygun şekilde ayarlama olanağı vermektedir.

Kredi notu düşük olanlara PTT'den ihtiyaç kredisi

Kredi notu, bankaların kredi verirken inceledikleri en önemli faktördür. Bu sebeple kredi notu düşük olan kişiler, bankalardan kredi almakta zorluk çekebilmektedir. Ancak PTT, kredi notu düşük olan kişilere kredi vermektedir. Kredi notunuz ne olursa olsun, PTT'ye başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Başvuru işleminizi PTT şubelerinde veya Aktif Bank'ın internet sitesi üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

PTT ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için, öncelikle T.C kimlik kartınız ile birlikte PTT şubesine gitmeniz yeterli olacaktır. Başvuru işlemleriniz için herhangi bir belge talep edilmemektedir. Başvuru sonrasında, cep telefonunuza kısa mesaj yoluyla başvuru sonucu hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Onay almanız durumunda, kredi tutarınız hesabınıza yatırılacak ve ödeme planınız bütçenize göre belirlenecektir.

PTT ihtiyaç kredisi, bankalar tarafından reddedilen veya kredi notu düşük olan kişiler için önemli bir finansman kaynağıdır.