Yumurta kolileri kapış kapış... Bayram öncesi yumurta fiyatlarında olay indirim başladı! Almayan kalmasın! Son zamanların zam rekortmeni yumurta oldu. Temel gıda olmasından dolayı yumurtaya yapılan zam herkesi yakından ilgilendiriyor. Artık yumurtayı koli koli almak zorlaştı. Vatandaşın mağduriyetini gören o market indirim yaptı ve yumurtaya ulaşabilmeyi kolaylaştırdı. Herkes o markete koşuyor! Yetişen alacak! İşte o marketin yaptığı yumurta zammı…

Bu Fiyata Yumurta Alanın Yüzü Gülüyor!

Pandemiyle birlikte ürün tedarik zincirinde kırılmalar yaşandı. Ardından yaşanan Ukrayna- Rusya savaşı tedarik zincirinde daha önemli sorunlara neden oldu. Üreticiler yumurta maliyetlerin artmasından şikayet ederken vatandaşlar yumurtaya ulaşamamaktan muzdaripler. Yumurta konusundaki sorunları gidermek için Migros bir adım attı. Öyle bir indirim yaptı ki yumurtada almak için herkes markete koştu.

Çocuğunuz varsa sağlıklı büyümesi için düzenli olarak yumurta yemesi gerekir. Ancak şu anki fiyatlarla dar gelirli bir ailenin düzenli olarak yumurta alması nerdeyse imkansız. Migros, özellikle dar ve orta gelirli vatandaşlara olan vefa borcunu yumurta gibi temel gıdalarda indirim yaparak ödüyor.

Migros, yumurta markasında indirim yaparak 20’li kolisini 59,90 TL’ye satıyor. 20’li yumurta kolisindeki indirim belli tarihler arasında geçerli. Kampanya tarihlerinde markete gidenler 20’li yumurtayı çok uygun fiyata alabilecek. Kısa süreli indirimi kaçırmamak için acele edin!