Makam, mevki, pozisyon farketmeden tüm çalışanlara 15.000 TL ödeme yapılacak! Bayram şekeri gibi ikramiye haberi geldi! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Linkedin uygulaması üzerinden tüm personeline bayram ikramiyesi vereceğini açıkladı. Bu müjdeli haberle, THY çalışanları 15 bin TL bayram ikramiyesi alacaklar. Makam ve pozisyon ayrımı yapılmadan tüm çalışanlar eşit şekilde bu haktan faydalanabilecekler.

Türk Hava Yolları, çalışanlarının memnuniyeti için belirli dönemlerde pozitif haberler vermeye devam ediyor. Şirket, elde ettiği kârın bir bölümünü personeline yansıtarak, ek yan haklar sunuyor ve maaşlarındaki iyileştirmeleri gerçekleştiriyor.

THY, geçtiğimiz yıl 5 bin TL olarak belirlenen bayram ikramiyesi tutarını bu yıl 15 bin TL olarak açıkladı. Bu ödeme, her yıl geleneksel olarak bayram öncesinde yapılmakta ve personelin memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir.

Yeni işe giren ve 6 ayını doldurmamış personellerin de faydalanabileceği bu haktan, THY, TSS, TGS, DOCO dahil olmak üzere tüm iştirakler yararlanabileceklerdir.

Türk Hava Yolları, personeline olan desteklerini sürdürerek, yolcularının rahatlığı için çalışanlarına da büyük önem veriyor. Ahmet Bolat'ın müjdeli haberiyle birlikte, THY personelinin bu bayram daha da mutlu olacağı kesin.