Evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak rakibine darbe vuran Adana Demirspor, karşılaşmadaki hakem kararlarına isyan ederek TV8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan "%100 Futbol" adlı programa veda eden 'şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen'e sert sözlerle yüklendi.

Süper Lig'in 22. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayan Adana Demirspor, rakibi ile 1-1 berabere kalarak sar-lacivertli ekibe şampiyonluk yolunda ağır yara vurdu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti.

Karşılaşmayı TV8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan "%100 Futbol" adlı programda yorumlayan sarı-lacivertli ekibin efsane ismi Rıdvan Dilmen, canlı yayında programa veda ederek kanalın sahibi Acun Ilıcalı ve ekran başındaki izleyicilerden helallik istedi.

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA VEDA ETTİ: DAYANACAK GÜCÜM KALMADI

Bir daha programa çıkmayacağına dair sinyaller veren Rıdvan Dilmen, "Neyin analizini yapacağım? Acun kardeşim de hakkını helal etsin, izleyen taraftarlar da hakkını helal etsin. Parasında pulunda olmadım hiç. Allah herkese ekmeğini nasip etsin. Hakkınızı helal edin bundan dolayı ama dayanacak gücüm kalmadı. Olmazsa Fenerbahçe ilk defa mı şampiyon olmayacak? Ben burada Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor şampiyonluklarında konuştum. Mesele başka. Karanlığa gömüldük. TV 8.5 ailesine, tüm futbolseverlere ve kendime saygım olmasa ben bu programı yapmazdım. Asla yapmazdım. Bugün sahada bir katliam vardı. Ne oyuncu değiştirmesi, ne oyunu, ne taktiği! Resmen operasyon yapıldı. Türk futbolunda güven bitti" diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR'DAN RIDVAN DİLMEN'E SERT YANIT

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamalarına Akdeniz ekibi, sert bir dille yanıt verdi. Rıdvan Dilmen'e futbolculuk döneminde takılan 'Şeytan' lakabı üzerinden yüklenen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada "Bazı şeytanlar Adana’yı sevmiyor" dedi.

"BAZI ŞEYTANLAR ADANA’YI SEVMİYOR"

Sancak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Zevkli bir maç seyrettik. Yerde yatan ama her iki tarafın da kaybettiği 2 puan var. Dün hakem genel anlamda iyiydi. En azından eyyamcı değildi. Kimine gör el, kimine göre gol. Kimine ofsayt, kimine göre değil. Kimine göre ayak dışarıda kırmızı, kimine göre değil. Daha 45 puan var, relax. Hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Ama bazı şeytanlar var. Türk futbolunun üzerinden elini çekmedikçe, birileri futbolu yönetmekten vazgeçmedikçe, işimiz zor. Cezalıyım, susuyorsam cezam iki katına çarpılarak verilmesin diyedir. Bazı şeytanlar Adana’yı sevmiyor. Niye acaba? Adana Demirspor futbolu oynar. Oyunu çirkinleştirmez. Adaleti herkese istiyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bağırmak çağırmakla olmuyor maalesef. Toplantılarda söylemem gerekenleri en yüksek sesle dillendiren, gündeme getiren 3 başkandan biriyim. Başkanlarınıza sorabilirsiniz"