Dün yayınladığımız Çukurova Belediyesi-Memleket Partisi ilişkisini sorgulayan haber Adana'da ses getirdi. Haber özellikle CHP camiasında sıkça konuşulurken tuhaf gelişmeler yaşandı.

Haberde adı geçen CHP'li başkan Av. Emrah Kozay ya da 20 yıllık ortağı-arkadaşı olduğu söylenen Av. Eylem Dönmezer Dudu sustu, kimliği belirsiz sabit hatlı telefonlar konuştu.

Editörümüz Ali Pekmezci'yi arayan telefonlardan biri de ‪0 533 092 XX 13‬ idi. Hangi hakla bu haberi yazdığımızın hesabı (!) soruldu, "Eylem Hanım ablamız, Emrah Bey abimizdir" denildi.

Kendilerine gereken cevap halk dilince verildi.

Genel Başkan Özgür Özel'e sormak gerekiyor. Belediyecilik mi yapıyoruz mafyacılık mı oynuyoruz?

Yoksa seçim sürecinde Çukurova'da dağıtılan ve haber sitelerinde yer alan o iddialar doğru muydu!

İLGİLİ HABERİMİZ 

CHP'li Emrah Kozay'ın kazandığı Çukurova Belediyesi'nde sürpriz atamaların kapıda olduğu konuşuluyor.

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Mevlüt Dudu'nun eşi Av. Eylem Dönmezer Dudu'nun Başkan Yardımcılığına ya da Özel Kalem Müdürlüğüne getirileceği öne sürülüyor. Bu ismin belediyede aktif bir siyasi figür gibi hareket etmesi dikkatleri üzerine çekerken tepki de topluyor. 

Av. Eylem Dönmezer Dudu, CHP ve özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu'nun aleyhine sosyal medya paylaşımlarıyla tanınıyor. Bu durum, "Muharrem İnce kılını kıpırdatmadan Çukurova Belediyesi'ni kazandı" şeklinde yorumlanıyor. Bu keyfiyet ve teslimiyet CHP çevrelerinde endişeyle izleniyor. 

CHP Hatay Milletvekili olarak üç dönem TBMM’de bulunan Avukat Mevlüt Dudu, boşandıktan sonra bir kez daha nikâh masasına oturmuştu. Gecen dönem aday adaylık başvurusundan sonra Kemal Kılıçdaroğlu tarafından milletvekili aday listesine konulmayan Mevlüt Dudu, Adana’da yapılan düğün töreniyle Eylem Dönmezer'le dünyaevine girmişti.

Çukurova Belediyesi'ni Başkan Emrah Kozay mı yoksa bir başkasının mı yöneteceği endişesi hakim!