Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Gün içerisinde esnaf, ev ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla yoğun bir seçim çalışması yürüten Başkan Uludağ'ın, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantıları adeta mitinge dönüştü.

Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı ve mevcutta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın seçim çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Güne sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başlayan Başkan Uludağ'ın her gün bir mahallede düzenlediği açık hava toplantıları adeta mitinge dönüşüyor. Gittiği her yerde halktan yoğun ilgi gören Başkan Bilal Uludağ’ın, dün akşam Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde düzenlediği açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Yaklaşık 5 bin vatandaşın katıldığı, açık hava toplantısına, meşale ve havai fişek gösterileri eşliğinde gelen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy Ak Parti ve Sarıçam İlçe yönetimi, teşkilat üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak kürsüye gelen Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin her zaman Cumhur İttifakının ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanında olduğunu söyledi. Cumhur İttifakına verdiği destekle Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin her dönem ilk sıralarda yer aldığına vurgu yapan Zenbilci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de sandıktan Cumhur İttifakına yeni bir rekor oy çıkaracağına inandığını belirtti.  Başkan Bilal Uludağ’ın iki dönemdir yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirip yeni bir vizyona kavuştuğuna vurgu yapan Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bu hizmetlerin devamı ve Başkan Bilal Uludağ’ın ustalık dönemi için hazırladığı projelerin hayata geçmesi için Sarıçam’da Cumhur İttifakı Adayı Başkan Bilal Uludağ’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığında ise Fatih Mehmet Kocaispir’e, destek istedi.