Denizbank, Akbank, Garanti Bankası banka hesabı olanlar pür dikkat beklemişti Bu sabah 09.00'da başladı - Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası üzerinde banka hesabı olan vatandaşlara müjdeli haber! Nakit ihtiyacı olan herkes, belirtilen politika dahilinde, ihtiyaç kredilerini istedikleri zaman ödeyebilecekler. Üç banka da sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuruda, kendi banka hesabı olan vatandaşların bir hafta içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda düşük faiz oranlarıyla birlikte 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı.

Bu kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, şubelere gitmeden internet üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olan tüm vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde, hemen aynı gün içinde işlemler gerçekleştirilerek onaylanan krediler hesaplarınıza yatırılacak ve kullanıma hazır hale getirilecektir.

Kredi Başvuruları Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, banka şubesine giderek kimlik belgeleriyle birlikte kredi başvurusunu gerçekleştirebilirler. Ayrıca, Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulaması, mobil uygulama veya resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilirler. Onaylanan tüm kredilerde, gelir belgesiz olarak 30000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi ödemesi verilmektedir.

Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise, banka hesapları varsa Akbank Direkt uygulaması üzerinden, yoksa cep telefonları üzerinden SMS atarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Akbank, SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenlere kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına göndermelerini öneriyor.

Denizbank üzerinden kredi alacak olan vatandaşlar ise, cebimde kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi mobil uygulamalar üzerinden de destek kredilerinden faydalanabilirler. Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlere kredim TC kimlik ve doğum tarihlerini yazarak, 32 80 numarasına mesaj olarak göndermelerini öneriyor.