Akbank kartı olan kişiler için yeni bir duyuru yaptı. 10 bin TL'ye kadar nakit kredi alacak herkes, Başvurusunu yaparak bu bankalardan kredi alabileceklerdir. Nakit kredi almak için şubelere gitmeden de işlemlerinizi hızlı ve anında yapabileceksiniz. Bu işlemler için 10 bin TL kredi alacak kişilere kredi başvuruları Akbank Direkt uygulaması üzerinden verilmektedir.

AKBANK DİREKT KREDİ KAMPANYASI 

Akbank direkt kredi kampanyası adı altında başlatılan bu kampanyada Nakit kredi alacak kişilere hemen aynı gün destek olunacak. Akbank direkt uygulamasını kullanarak kredi almak istiyorsanız banka müşterisi olmanız durumunda kredinizi kullanabilmeniz için 1500 ve üzerinde bir kredi notunuzun olması gerekmektedir. Bu durumda kredi onayı alacak ve kredinizi kullanmış olacaksınız. 

AKBANK SMS KREDİ

Akbank ayrıca SMS atarak da kredi imkanı sunuyor. 10 bin TL ve 36 ay vadeye kadar kredi alacak kişilere banka hızlı ve anında sonuç veriyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için 18 yaşından büyük olan kişiler, Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp Belirtilen bu mesajı 44 25 numarasına mesaj atabilirsiniz. (4425 bitişik yazın) 

Bu durumda kredi sonucu en geç 3 dakika içinde, Mesaj attığınız cep telefonuna gelecek ve kredi sonucu hakkında bilgi sahibi olacaksınız.