Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2021 Yılı Performans Endeksi Sonuçları açıklandı. Buna göre, 2020 yılında 45. sırada yer olan Çukurova TEKNOKENT, 2021 Yılı Performans Endeksi Sonuçlarına göre genel değerlendirmede 22. sıraya yükseldi.
Çukurova TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Hızımızı kesmeden daha ileriyi hedefliyoruz” dedi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2021 Yılı Performans Endeksi Sonuçları’yla ilgili açıklama yapan Çukurova TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova TEKNOKENT’in büyük bir sıçrama göstererek 45. sırdan 22. sıraya yükselmesinden mutlu olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Tuncel: “Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Çukurova TEKNOKENT’in başlattığı bilim üretme, araştırma yapma, Ar- Ge ve inovasyon öncelikli ekosistemin, ulusal ve uluslararası birçok düzeyde takdir edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Tuncel, “Çukurova Teknokentimizi hak ettiği yere taşımak için, toplumun tüm kesimleriyle diyalog halindeyiz; akademisyenlerimiz ve sanayicilerimizle işbirliği içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Başarıda emeği olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.” şeklinde konuştu.