DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) ile Çağ Üniversitesi arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan Uluslararası Ticaret ve Pazarlama ile İşletme Yönetimi tezli / tezsiz yüksek lisans programlarında iki kurumun birlikte gerçekleştireceği ortak çalışmalar hakkında protokol imzalandı.

Törende, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Rektör Yardımcısı Çetin Bedestenci, Prof. Dr. Murat Koç, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED İdari ve Mali İşler Başkanı Nurullah Hamidi, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, AKAMDER Başkan Vekili Hüseyin Arslan ve AKAMDER Genel Sekreteri Mehmet Ali İnan hazır bulundular.

DAİMFED İLE ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Çağ Üniversitesi’nde gerçekleşen törende, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay protokole imza attılar. Protokol ile iki kurum arasındaki eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal ve sosyal alanlarda iş birliği yapılacak.

FEDERASYONUMUZ AKADEMİK EĞİTİME ODAKLI HEDEF KOYMUŞTUR

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “DAİMFED Bileşenlerimiz ve Üyeleri ile Çağ Üniversitesi öğretim elemanlarının kişisel ve mesleki gelişimleri ile toplumumuzda farkındalık yaratılması amacıyla; sosyal, hukuki, bilimsel eğitim faaliyetleri, projeler, etkinlikler konusunda ortak çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. DAİMFED ve İnşaat Sektörü temsilcilerimize yönelik olarak düzenlenecek eğitim faaliyetlerinde öncelikli olarak Çağ Üniversitesi ile iş birliği olanağı sağlanması imza altına alındı.Protokolümüz de ayrıca yazdığı üzere yüksek lisanslarda ücret indirimi ve iş birliğini de kapsamaktadır. Bu doğrultuda federasyonumuz akademik eğitime odaklı hedef koymuştur.” İfadelerinde bulundu.

TOPLUMDA FARKINDALIK YARATACAK İMZALAR ATILDI

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay; “Bu protokol kapsamında, DAİMFED Üyeleri ve 1. Dereceden yakınlarına Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan Uluslararası Ticaret ve Pazarlama ile İşletme Yönetimi tezli / tezsiz yüksek lisans programlarında % 50 indirim olanağı sağlanacaktır. İmzalanan iş birliği protokolünün üniversite ve DAİMFED ve sivil toplum örgütleriyle yaptığımız iş birlikleri neticesinde birlikte hareket etmenin çok olumlu çıktılarını elde ettik. İmzaladığımız protokol buna katkı sağlayarak önemli bir destek olacak ve toplumda farkındalık yaratacak imzalar atıldı." açıklamasında bulundu.