Adana Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı İpek Sabah siyasetteki yoluna milletvekili olarak mı devam etmek istiyor. CHP kulislerinde sıkça konuşulan bu istek, Zeydan Karalar’dan onaylı mı?

Partide, BŞB Başkanının bir milletvekili kontenjanı olduğu hatırlatılarak “Zeydan Karalar bu kontenjanı başdanışmanı için kullanabilir“ yorumu yapılıyor. 

İpek Sabah’ın adaylığının kabul görmemesi halinde ikinci isim olarak Cem Kaan Parsak adı (Karalar kontenjanı) telafuz ediliyor. 

Başdanışman Sabah’ın, sosyal medya hesabından şu görüşlere yer vermiş olması dikkati çekiyor: 

“Bugüne kadar mesleğimin, yeteneklerimin ilgili olabileceği çeşitli alanlar deneyimledim. Şu an yapmakta olduğum işler özgür ruhuma her gün yeni bir şey öğreten inanılmaz ufuk açıcı bir yolculuk olarak devam ediyor. Geçenlerde bir kavşağa geldim. Artık siyasetteyim.

Bu kavşağa kadar doğruyu söylediğim için düşman kesilen, hakkımı yiyen, yaftalamaya, yıpratmaya, baltalamaya, ayağımdan aşağı çekmeye, gücün yanında yer etmeye ve verdiğim her emeği değersizleştirmeye çalışan çok kişiyi geride bıraktım. O kadar iyi geldi ki.

İnsan olmak için, iyi bir dünya için, hayata katkısı olması için çok şey yaptım, bunu da yapmak için yine çok çalışacağım! 

Artık inandığım şeyler için tek başıma değil bir sürü güzel insan ile birlikte savaşacağım.”