Deveci Gençlik Spor Kulübü, Adana 1. Amatör Lig B grubunda 17. haftasında Sarıçam Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Buruk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Deveci Gençlik Spor Kulübü, 7-1’lik skorla kazandı.

Deveci Gençlik Spor Kulübü bir maç eksikliği ile puanını 39 yükselterek liderin arkasında playoff mücadelesini son haftaya taşıdı.  

Zor şartlara rağmen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Deveci Gençlik Spor Futbol Kulübü Başkanı Faruk İncesoy, hak edilen bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek; galibiyeti tüm Devecilere armağan ettiğini söyledi.

Tüm maçlara zorlu geçeceğini düşünerek hazırlandıklarını söyleyen Deveci Gençlik Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Zöhre, Tüm takımlar ile oynanmamış maçlar bizim için zordur. Futbolcularımız iyi oynadı. Kulübümüzün tüm paydaşlarının desteği büyük bir farkla galip geldik, çok mutluyuz. Zöhre, Play off için son 90 dakika kaldığını bu maçada oyuncularımızın azmi ve seyirci desteğimiz ile kazanmak için çıkıp ilk hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Genel kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu’ndan Devecilere çağrı.

Deveci Gençlik Spor Genel Kaptanı Yavuz Selim Çalıcıoğlu, taraftarlara; “Gelin hep beraber bu takımı Play-Off'a  taşıyalım” diye seslendi.

Adana 1. Amatör Lig B grubunda oynanacak olan Yapı Meslek Spor maçına tüm taraftarları davet eden Çalıcıoğlu, “Şimdi önümüzde zorlu bir maç var, Yapı Meslek spor maçı, bu maçta 3 puan alıp hanemize yazdırıp takımımızı Play-Off'a  taşıyacağız. Bu mutluluğa ortak olmak isteyen tüm taraftarları maça destek için bekliyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.