Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi sonrasında “Dün Seçimdi ama bugün geçim zamanı” diyerek çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, mola vermeden belediye hizmetlerinin takibine devam etti. 

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK
 
Sabahın erken saatlerinde Gökbez Mahallesine giden Başkan Mustafa Çay, buraya yapmayı planladığı 30 dönümlük park alanındaki çalışmaları inceledi. Ekipler, voleybol ve basketbol sahalarının zeminine beton dökerken Başkan Çay da Pozantı Belediyesi Fen İşleri ekibiyle diğer yapılacak işler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
HALI SAHAYI İNCELEDİ
 
Akabinde Zafer Mahallesi'nde bulunan ve yapımı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından devam eden üzeri kapalı halı sahaya serilen kum serpme işini yerinde inceledi ve zemini test etti.
 
Daha sonra ilçede kurulan halk pazarını da gezen Başkan Mustafa Çay, hem vatandaşlara 'Pazar ola' dedi hem de pazarcı esnafı ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Eski zabıta müdürü olan Başkan Mustafa Çay, Pazar fiyatlarını da inceleyip tertip ve düzen başta olmak üzere halk sağlığıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.