Akbank üzerinden emekli kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılacak olan yeni Kredi ödemelerinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri verileceği açıklandı. Akbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi işlemlerinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu yeni Kredi kampanyasında bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen Akbank müşterisi olan tüm emeklilere 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği resmi internet sitesi üzerinden de açıklandı.

Akbank emekli kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de maaş müşterisi olmanız halinde bu bankadan 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesinden faydalanabilecek dilediğiniz zaman bu kredileri kullanabileceksiniz. Akbank hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz Kredi başvurularını özellikle internet bankacılığı uygulamaları üzerinden gerçekleştirirseniz banka sizlere hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemenizi aynı gün içinde verecek ve detaylı bir şekilde de hesaplarınıza bu ödemeleri aynı gün içinde yine yatıracaktır.

24 ay vadeli olarak verilecek olan yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm Bireysel müşterilerin istedikleri zaman ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilecekleri bu kampanyalar banka müşterisi olan kişilere öncelik tanınacak ve bankalardaki diğer borçlarınızı kapatmanız için de transfer kredisi ödemeleri gerçekleştirilecektir. Akbank üzerinden kampanya detayları hakkında bilgiler almak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar akbank'ın mobil uygulamasına giriş yapabilir banka müşterisi olmayan vatandaşları ise bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak hem diğer kampanyaları görebilir hem de faiz oranları ile birlikte aylık taksitlerini hesaplayabilir.