Son dakika haberine göre Denizbank, Garanti Bankası ve Akbank tarafından emekli maaşı alanlar için yeni bir kampanya haberi geldi. Bugünden sonra başvuru yapanlar bu 3 banka üzerinden 15000 TL emekli ödemesi alabilecekler. Bu ödemelerden faydalanmak için bazı şartlara uygun olmanız istenmektedir. Denizbank, Garanti Bankası ve Akbank tarafından başvuru şartlarına göre uygun faizlerle ödemeler verilmektedir. Kredi notu 1100 ve üzerinde olanlar ise maaş müşterisi olması durumunda şubelere gitmeden de bu kredileri alabileceklerdir.

Denizbank, Garanti Bankası ve Akbank Emeklilere 15000 TL Ödeme!

Denizbank, Garanti Bankası ve Akbank yaptıkları kampanyaların tanıtımını hafta sonu yaptı. 3 bankada kendine uygun faizlerle bu kredileri ödeyecekken, ayrıca banka müşterisi olan kişilere de şubelere gelmeden ödeme vermektedir.

Denizbank, yaptığı yeni açıklamada cep telefonunuzdan SMS atarak veya Denizmobil uygulamasına girerek bu kredi kampanyasından faydalanabileceksiniz dedi. Banka ihtiyaç kredisi için ayrıca denizbank resmi internet sitesinden de başvuru alacak.

Garanti bankası hesabı olanlarda Garanti mobil uygulamasını kullanırlarsa, Hemen ödeme alabileceklerdir. Garanti bankası ayrıca en yakın herhangi bir garanti bankası şubesi üzerinden de emekli maaşlarına göre 15000 TL ödeme vermektedir.

Akbank üzerinden de hem SMS atarak hem de internet üzerinden başvuru yaparak 15000 TL kolay kredi alabileceksiniz. Akbank SMS ile kredi için Kredi TC kimlik yazarak 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusunu yapmış olacaksınız ve kredinizi hesaba atacaksınız.