Ek ödeme için Cumhurbaşkanı talimatı verdi! TC numaranıza göre para yatacak! Emekliye Mayıs ayı müjdesi zil takıp oynattı-  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekli maaşı alan vatandaşlar için sunulan yeni kampanyada, emekli müşterilere ek ödeme verileceği açıklandı. Bu kampanya kapsamında emekli olan kişiler, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş almaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabilecek ve onaylanan tutarları hesaplarına yatırabilecekler.

Emekli maaş hesabı, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden olan tüm vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere 80000 TL’ye kadar ödemeler veriliyor. Bu kampanya ile birlikte emeklilerin nakit ihtiyaçlarına daha hızlı ve kolay bir şekilde yanıt verilmesi amaçlanıyor.

DAHA ÖNCE KULLANANLARA FIRSAT!

Daha önce bu bankaların kredi kampanyasına katılarak nakit kullanan kişilere hemen aynı gün içinde ödemeler verilerek, 24 ay vadeli olarak işlem yapılmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bu kampanyada daha önce kredi kullanıp, düzenli ödemeler alan vatandaşlar, 80000 TL‘ye kadar emekli maaşlarına göre, ödemelerine tekrardan alabilecek ve sorgusuz sualsiz hesaplarına yatırabileceklerdir.

KREDİ İMKANI SAĞLANIYOR!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan ve 80000 TL’ye kadar kredi ödemeleri gerçekleştirilecek olan bu kampanyalardan faydalanmak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Cep telefonu üzerinden mesaj atarak da kredi başvurularında bulunabileceğiniz bu kampanyalarda, özellikle internet bankacılığı uygulamalarını kullanan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlem yapılmaktadır.

HIZLI VE KOLAY İŞLEM İMKANI

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabileceği bu kampanyalar üzerinden destek kredilerinden faydalanabileceklerdir. Kredi işlemleri ise, hemen aynı gün içinde gerçekleştiriliyor.

VADELİ İMKANLAR!

80000 TL’ye kadar 24 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanacak olan vatandaşlara kredi işlemlerini yapacak olan vatandaşların banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.