Millet İttifakı bünyesindeki Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Adana’da. Davutoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. 

Başkan Zeydan Karalar, “Deprem bölgesi ziyaretleri kapsamında Adana'mıza gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoglu, kıymetli eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Belediyemizde ağırladık. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

“EMEVİ CAMİİ’NDE CUMA NAMAZI”

AKP iktidarının Suriye politikası mimarı olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine yönelik tepkiler üzerine "Suriye konusunda bütün suçlamalar bana yapılıyor. Ben (Emevi Camii'nde Cuma namazı kılacağız) diye birşey demedim. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi. Pelikan çetesinin algı operasyonu" diye konuşmuştu. 

Batman'da katıldığı etkinlikte de bir konuşma yapan dönemin AKP Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 yıldır zalim bir rejim, Suriyeli kardeşlerimizi katlediyor. Bir insanlık suçu olan kimyasalı kullanarak o direniş içindeki insanları katlediyorlar" diyerek Nusayri kökenli Beşar Esad’ı hedef almıştı.