Ersen Martin kimdir? Kariyerinin en önemli anlarını Trabzonspor'da geçiren Ersen Martin, uzunca bir süredir aort damarının yırtılması nedeniyle yürüyemez hale gelmişti. Gelen son dakika haberine göre Ersen Martin hayatını kaybetti. Peki Ersen Martin hastalığı neydi, neden öldü? İşte tüm ayrıntılar...

ERSEN MARTİN KİMDİR?

Ersen Martin, 23 Mayıs 1979'da Almanya'nın Marktredwitz şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Almanya'da başlayan Ersen, Baiersdorfer'da futbola adım attı ve altyapı eğitimini bu bölgede tamamladı. 1996 yılında köklü bir kulüp olan Nürnberg'e transfer oldu ve burada profesyonel futbol hayatına adım attı. Temmuz 1999'da ise Beşiktaş forması altında Türkiye macerasına başladı.

Siyah Beyazlı takıma 20 yaşında katılan Ersen, toplamda 20 maçta forma giydi ve 2 gol ile 1 asist kaydetti. 2000/01 sezonunda Siirt Jetpa'ya kiralandı ve burada gösterdiği performansla dikkat çekti. Siirt'te 23 maça çıkan ve 8 gol atan Ersen, U21 Milli Takımı'na davet edildi. Sezon sonunda Beşiktaş'a geri döndü ancak kısa bir süre sonra bonservisiyle Göztepe'ye transfer oldu.

ERSEN MARTİN HASTALIĞI NEDİR?

Atv.com.tr'de paylaşılan habere göre, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giydi, goller attı. Futbolu bıraktıktan sonra ise yorumculuğa başladı. Ancak geçtiğimiz sene geçirdiği kalp krizi hayatını kararttı. Aort damarı yırtılan Martin, yürüyemez hatta konuşamaz oldu

ERSEN MARTİN NEDEN ÖLDÜ?

Ersen Martin'in hayatını geçirdiği kalp krizi kararttı. Bu krizin ardından Martin'in aort damarı yırtıldı. Uzunca bir süredir yürüyemez hale gelen Martin, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.