Adana'da, bir süre önce ilişkilerini sonlandıran ve barışma teklifini reddeden Cengiz K., eski partneri Tülay T.'yi tabancayla boynundan yaraladıktan sonra, onu otomobiliyle tıp merkezine götürdü. Cengiz K., polis tarafından tıp merkezinde gözaltına alınırken, yaralı kadın hastaneye sevk edildi ve durumunun hayati tehlike arz ettiği belirtildi.

Olay Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. Tülay T., bir süre önce sevgilisi Cengiz K.’dan ayrıldı. Bu durumu kabullenemeyen Cengiz K., sokakta karşılaştığı Tülay T.’yi yeniden barışmak için ikna etmeye çalıştı. Teklifi reddeden Tülay T., arkasını dönüp gitmek istediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Cengiz K.’nın tabanca ile ateş ettiği kadın, boynuna isabet eden kurşunla yere yığıldı.

Yaptığı olaydan pişmanlık duyan Cengiz K., yerde kanlar içerisinde yatan Tülay T.’yi otomobiliyle yakındaki bir tıp merkezine götürdü.

Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Tülay T.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tıp merkezine çağırılan polis ekiplerine teslim olan Cengiz K. ise gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)