1 güniçinde başvuru yapana 10.000 TL para yatacak. EYT'lilere az önce müjde geldi - Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası kapsamında erken emeklilik hakkı kazanan kişilere yönelik yapılan maaş promosyonu duyurusu ele alınacaktır. Denizbank'ın sunmuş olduğu bu özel promosyon ile ilgili ayrıntılar ve başvuru şartları açıklanacaktır.

Emeklilikte yaşa takılanlar, uzun süren bir mücadeleden sonra erken emeklilik hakkını elde ettiler. EYT yasası ile yaş şartı kaldırılan bu kişiler, emekli aylıklarını almaya başlamakla birlikte, bazı bankaların da dikkatini çekmeyi başardı. Emekli olan EYT'liler için bankalar arasında bir maaş promosyonu yarışı başladı. Bu kapsamda Denizbank, EYT'lilere yönelik en yüksek promosyon teklifini sunan banka olarak dikkatleri üzerine çekti.

Denizbank EYT Maaş Promosyonu

Denizbank, EYT'lilere özel olarak maaş promosyonu sunma kararı aldı. 16 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yapan EYT'liler bu promosyondan yararlanabilecekler. Özellikle son dakika duyurusu ile dikkatleri üzerine çeken Denizbank, başvuruların 24 saat içerisinde yapılması durumunda 10.000 TL'ye varan bir ödeme yapacağını duyurdu.

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre, "Siz de EYT'liyseniz maaşınızı DenizBank'a taşıyın, 10.000 TL'ye varan promosyon ve emeklilere özel sayısız ayrıcalıktan faydalanın" denilmektedir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen EYT'liler için son başvuru tarihi olarak 16 Mayıs 2023 belirlenmiştir.

Promosyon Detayları

Denizbank'ın EYT'lilere yönelik maaş promosyonu kapsamında belirlediği tutarlar aşağıdaki şekildedir:

  • Maaşı 3.500 TL'nin altında olan EYT'lilere 3.000 TL promosyon verilecektir. Ayrıca ek olarak 3.000 TL ödül de verilecektir. Bu durumda toplamda 6.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

  • Maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan EYT'lilere toplamda 7.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.