Şimdiye kadar görülmemiş bir kredi kampanyasına imza atan banka büyük ses getirdi.  Kampanyaya göre müşterilere faizsiz 50.000 TL kredi kullandırılacak. İş Bankasından kimler 50 Bin TL faizsiz kredi çekebilir, İş Bankası faizsiz kredi vadesi ne kadar? İş Bankası 50.000 TL faizsiz kredi kullanılacak olan kişiler tarafından merak ederek araştırılıyor. Siz değerli okurlarımız için habere konu olan kredi kampanyasının detaylarına haberiniz değer verdik.

İş Bankası şimdiye kadar görülmemiş bir kredi kampanyasına imza attı. Geçtiğimiz gün banka tarafından duyurulan kampanyaya yoğun ilgi gösteriliyor. Türkiye’de bankalar dönem dönem çok önemli kredi kampanyaları düzenleyerek hem mevcut müşteri potansiyelini arttırmak hem de müşterilerinin ekonomik problemlerini çözmek adına müşterilerine bazı jestler yapabiliyorlar. Bazı bankalar müşterilerine özel olarak faizsiz kredi imkanı sunarak bu konuda müşterilerine avantaj sağlıyorlar. Bu şekilde bir kredi kampanyası duyurusu da İş Bankasından geldi. İş Bankasının en son açıklamış olduğu kredi kampanyasına göre müşterilerine tam tamına 50.000 TL faizsiz kredi imkanı sunuyor.

İş Bankasından Görülmemiş Kredi Fırsatı

İş Bankası’nın faizsiz kredi kampanyasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Buna göre müşteriler 28 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek olan kredi kampanya sürecinde kampanyaya başvurdukları takdirde faizsiz kredi çekebilecekler. 12 ay vade seçeneği ile kullandırılacak olan bu kredinin üst limitinin 50.000 TL olduğu bildirildi. Müşteriler 12 ay vade seçeneği ile 50 Bin TL krediyi İş Bankasından çekebilecekler. İş Bankası'nın müşterilerine özel olarak hazırlamış olduğu faizsiz 50.000 TL kredi 12 ay vade seçeneği ile çok fazla talep görmeye başladı. Peki, İş Bankası tarafından müşterilerine özel olarak hazırlanan 50.000 TL faizsiz 12 ay vade seçeneği ile sunulan kredinin detayları neler ve bu krediyi kimler kullanabilir? Merak edilen sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

50.000 TL Krediyi Kimler Kullanabilir?

İş Bankası’nın sıfır faizli kredi kampanyasını ne yazık ki tüm müşterilere açık olamayacak. Bu imkandan sadece gerçek kişi tacir ve KOBİ müşterileri yararlanabilecek. Ancak onların da 2023 yılında İş Bankası’nın yeni müşterisi olmaları şartı isteniliyor. Yeni müşteri olmasalar dahi ürün ve hizmetlerin aktifleştirilmesi ile bu faizsiz kredi fırsatından yararlanma hakkı elde edilebilecek.

Faizsiz Kredi Fırsatı

İş Bankası Hoş Geldin Kredisi kampanyası dahilinde müşterilere sağlanan imkanlar sadece sıfır faizli 50.000 TL kredi ile sınırlı kalmıyor. Müşterilerin 1 sene boyunca internet şubesi ya da İşCep üzerinden yapacakları 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi ücretsiz olacak. Bunun yanında bu müşterilere 10 yapraklı çek karnesi ücretsiz olarak sunulacak. Müşteriler kampanya dahilinde 10 adet çek tahsilatını da ücretsiz olarak kullanabilecekler.