Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan yeri duyuru ile birlikte Garanti Bankası üzerinden yüksek limitli ihtiyaç kredisi borç kapatma kredisi veya ipotek vererek ipotekli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemeleri verileceği duyuruldu. Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşları için hemen aynı gün içinde Kredi işlemlerini hesaplarına yatırarak kullanacaklar ve ödemeler aynı gün içinde yine tekrardan hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak aynı gün kullandırılacak.

Garanti Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler banka müşterisi olması halinde işlemlerini banka şubelerine gitmeden de kolay bir şekilde yapabiliyor. Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz mobil Kredi bulunmaktadır ve bu Kredi Diyarbakır kredilere nazaran daha düşük faiz oranları ile birlikte verilerek vatandaşlara sunulmaktadır.

Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alan sigortalı olarak çalışan tüm Bireysel müşterilerin kampanyaya katılarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kredilerde şartlar dahilinde hızlı bir şekilde Kredi ödemelerinizi alabileceğiniz kampanyalara katılarak sizlerle bireysel kredi kullanabilirsiniz. 

Garanti Bankası 50.000 TL'ye kadar vermiş olduğu tüm kredilerde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak vatandaşlara Kredi imkanı sağlarken Garanti Bankası müşterisi olmanız durumunda sizlere düşük faizlerle kredi işlemleri gerçekleştirmektedir. Garanti Bankası şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcisi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek kimlikle hemen gelir belgesiz ödeme alabilirsiniz.