Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici CNNTürk’teki canlı yayında elindeki son verilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hala önde olduğunu söyledi.

Adana Ceyhanlı anketçi Gezici, yaptıkları son saha çalışmasında bu sonucu elde ettiklerini belirterek, “Yarından itibaren ekiplerimiz yeniden sahaya çıkacak ve yeni bir araştırması yapacağız“ diyerek şunları söyledi:

“Çünkü Sayın Erdoğan’ın elinde halen bir iktidar gücü var. Ve bu gücü lehine çevirmek, önde olduğu farkı kapattırmamak istiyor. Ekiplerimiz tekrar sahaya çıkacak ve 14 Mayıs’a yönelik bir saha araştırması daha gerçekleştireceğiz. Ama şu an itibarıyla sayın Erdoğan’ın önde olduğunu söyleyebilirim.”

MURAT GEZİCİ KİMDİR?

Murat Gezici, 1979 Adana Adana, Ceyhan Doğumludur. İlköğretim ve Lise Eğitimini Ceyhan'da tamamladı, Üniversite Eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi Teknoloji Mühendisliğini 2004 yılında tamamladı. 2005 Yılında İstanbul'da bulunan Belçika'nın Gent Üniversitesinin yöneticilik üzerine eğitim aldı. Araştırma sektörüne ilk olarak 1999 yılında Tarhan Erdem yönetimindeki Konda Araştırma Şirketi'nde eleman olarak yer almaya başlayan Murat Gezici, sonrasında Adil Gür yönetimindeki A&G Araştırma Şirketi'nde çalışmaya başladı.

12 sene birçok kademede çalışmalar gerçekleştiren Murat Gezici 6 sene de bu şirketin koordinatör müdürlük görevini üstlenmiştir. 2011 senesinde kendi isteği ile işten ayrılmış ve Gezici Araştırma a kendi isteği ile görevinden ayrılarak Gezici Araştırma Şirketi'ni kurmuştur.