CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, öğrenciler için yurt ve kütüphane ile ilk düğün salonunu da hizmete açacaklarını söyledi. 

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, 2009 yılında kurulan belediyeyi yönetenlerin hizmet yerine başka işlerle uğraştığını, halkçı belediyecilik hizmetiyle Sarıçam halkını tanıştıracaklarını söyledi.

“işimiz gücümüz sarıçam olacak. Bizim yaşam alanımız Sarıçam” diyen CHP’li Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, Sariçam’ın Adana’nın çekim merkezi olacağını, burada yaşayanların kültür sanat etkinlikleri  yemek için Yüreğir, Seyhan ve Çukurova’ya gitmeyeceğini ifade etti.

Göçmen, “Yatırımcının yolunu açacağız. Sarıçam’ın hizmetkarı olacağız. Çünkü gücümüzü  Sarıçamlılardanalacağız. Eşitlikçi Belediyecilik hizmeti ile Sarıçamlıtanışacak” dedi.

Seyhan Baraj Gölü  çevresini Sarıçamlılar için değerlendireceklerini, Adanalıların  Sarıçam’a akın edeceğini belirten Göçmen, “Karlık köyünden başlatığımız  "Sarıçam'da İktidara Yürüyüş"ü mazbatayı alınca tamamlanacak. “ diye konuştu.

 

KOOPERATİFÇİLİK BİZİM İŞİMİZ

CHP'li Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, “Kooperatifçilik bizim işimiz. Sarıçam’da üretilen her ürünü değerlendireceğiz. Kazanan Sarıçamlı olacak.” diyerek projeleri ile ilgili de şunları söyledi:

“Modern çocuk parkları, çocukların fiziksel aktivitelerini destekleyen, eğlenceli ve güvenli bir ortam sağlamak amacıyla tasarlanmış özel alanlardan oluşacaktır. Parklarda, çocukların sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunarak aynı zamanda aileler için keyifli bir zaman geçirme imkanısunacak. Modern çocuk parkları, geleneksel oyun alanlarını aşarak teknolojik yenilikler, özel tasarımlar, eğitimler/kurslar ve güvenlik standartları ile donatılacaktır.