Adana Gündoğdu Koleji (AGK), dünyanın en prestijli organizasyonu TEDx Konferansı’na 6. kez ev sahipliği yaptı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, böylesine önemli bir organizasyonu bir kez daha eksiksiz tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

DR. GÜNDOĞDU: ÇOK PRESTİJLİ BİR ETKİNLİK

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Perspektif/Perspective”temasıyla gerçekleştirdiğimiz, yeni fikirlerin ve ilham veren konuların heyecanlı bir şekilde ele alındığı uluslararası konuşma platformu olan TEDxGündoğduKoleji etkinliğimizde emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma, konuşmacılarımıza, öğretmenlerimize, Öğrenci Meclisimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

UĞUN: HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK

TEDxGündoğduKoleji Koordinatörü Coşkun Uğun, ekip olarak etkinliğin kusursuz geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını ve böyle önemli bir organizasyona 6. kez ev sahipliği yapmamın çok önemli olduğunu söyledi.  

BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

TEDxGündoğduKoleji Direktörü Hüsnü Arda, “Adana Gündoğdu Koleji olarak, yaparak yaşayarak öğrenmenin çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple bölgemizde eğitime katkı sağlayacak birçok etkinliğe yer veriyoruz. “TEDxGündoğduKoleji” de bu etkinliklerin başında geliyor” diye konuştu.