Adana Güney Rotary Kulübü’nün meslek hizmet ödülleri 3 kişiye verildi. Bu yılki ödüller zanaatkar Mahmut Kozan, yatırımcı ve girişimci iş insanı Özge Bulut Maraşlı ve Acun Medya da eğitmenlik yapan fotoğraf sanatçısı Ozan Sihay’a verildi.

  Seyhan Oteli’nde düzenlenen ödül törenine Güney Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. 

  Güney Rotary Kulübü, hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri Rotaryenler için çok saygın bir etkinlik olan “Rotary Meslek Hizmet Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi. İş ve meslek onurunu gözeterek yaptıkları başarılı çalışmaları ile meslektaşlarına, topluma ve genç meslek sahiplerine örnek olan ödül, zanaatkar Mahmut Kozan, yatırımcı ve girişimci iş insanı  Özge Bulut Maraşlı ve Acun Medya da eğitmenlik yapan fotoğraf sanatçısı Ozan Sihay’a verildi. 

  Güney Rotary Kulübü Başkan Nilgün İnal konuşmasında, ‘’Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Sayın Mahmut Kozan, Özge Bulut Maraşlı ve Ozan Sihay meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Adana Güney Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz. Rotary Kulüpleri geleneksel olarak her yıl mesleklerinde topluma örnek olmuş başarılı kişileri ödüllendirerek toplumda meslek etiği, iyi niyet ve toplumsal katkının yaygınlaşmasına ve farkındalığın artmasına katkı sağlamaya çalışmaktadır. Kulübümüz her yıl Meslek Hizmetleri Ödül Töreni düzenlenmiş ve mesleğinde başarılı dostlarımıza ödüllerini takdim etmiştir. Bu yıl da Meslek Hizmet Ödül Töreni düzenledik ve birbirinden kıymetli üç dostumuza ödüllerini takdim ettik. Hepsi de Adanalı olan ve Adana’yı gerek ülkemizde gerekse de yurt dışında çok güzel bir şekilde temsil etmiş ve mesleğinde zirveye çıkmış olan iş insanı, holdinglerde üst düzey yönetici, yatırımcı ve girişimci iş insanı Özge Bulut Maraşlı’ya, mesleğinde adeta bir okul olan, Adana’daki hatta yurt dışına girmiş yüzlerce kuaförü yetiştirmiş, yurt dışında Grace Kelly’nin kuaföründen ders almış olan zanaatkar Mahmut Kozan’a ve genç yaşına rağmen medya dünyasında çektiği belgeseller, kısa filmlerle kendinin ve Adana’nın adını tüm ülkeye duyurmuş, Acun Medya da eğitmenlik yapan fotoğraf sanatçısı Ozan Sihay’a meslek hizmet ödüllerini yüksek katılımlı törenle vermenin onurunu yaşıyoruz’’ diye konuştu. 

  Meslek Hizmetleri Ödül Töreninde ödüle layık görülen Mahmut Kozan, Özge Bulut Maraşlı ve Ozan Sihay ise ödülden dolayı mutlu olduklarını belirtirken, bizi bu ödüle layık gören Güney Rotary Kulübü yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyoruz dediler.