Isparta'da Süleyman Demirel Havalimanı’ndan kalkış yapan ve eğitim uçuşu sırasında birbirine temas eden 2 askeri helikopterden biri Keçiborlu ilçesinde düştü.
Isparta Valisi Abdullah Erin, helikopter kazasında 5 personelin şehit olduğunu açıkladı. Vali Erin, "Okul komutanı paşamıza ulaşamıyorduk. En son ona da ulaştık. Ne yazık ki şehit sayımız 5'e yükseldi" ifadelerini kullandı. Milli
Savunma Bakanlığı da UH-1 tipi helikopterin kaza kırıma uğrayıp düştüğünü açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamada, kazada yaralanan personelin de şehit düştüğü vurgulandı. Kazada, şehit sayısı 6'ya çıktı.
Buna göre 1'i tuğgeneral, 3'ü teğmen, 2'si başçavuş, toplamda 6 asker şehit oldu.
TUĞGENERAL İSA BAYDİLLİ ŞEHİT DÜŞTÜ
Kazada şehit olanlar arasında Isparta Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli'nin de olduğu öğrenildi.