Şubat ayını boş geçen Citroen, Mart ayının son günlerinde 3 aracında 1 milyon TL'nin altında rakamları gördü. Özellikle Ami modeli en uygun araç oldu. Hem ekonomik hem de konforlu araç almak isteyeler Citroen modellerine olan ilgiyi artırdı. Mart 2024 Citroen yeni fiyat listesi belli oldu. İşte Citroen'in hem kampanyası hem de fiyat listesinin detayları haberimizde...

ŞUBAT OLMADI MART OLSUN GARAJLAR CITROEN İLE DOLSUN

Araçların kampanya ayı Şubat ayında beklenilen performansı gösteremeyen Fransız otomobil devi Citroen, Mart ayındaki fiyat listesiyle şimdiden otomobil tutkunlarının ilgisi kendine çevirdi. Elektrikli Ami modelinden, CS Aircross'a kadar giden fiyat skalası, araç tutkunlarının galerilere akın etmesini sağladı.

Avrupa Birliği'nin kriterlerine uygun çevre dostu modeli Ami One Electric, 437 bin liralık fiyat etiketiyle otomotiv sektöründeki en ucuz araçlar içerisinde. Bilhassa şehir içi yakıt tüketimi açısından bu model oldukça tercih ediliyor.

HEM EKONOMİK HEM ŞIK

C3 serisi, 916 bin TL'den başlayan fiyatlarla Citroen'un üstün kalitesini ve rahatlığını sunuyor. 1.2 PureTech motor seçeneğiyle 83 HP'den 110 HP'ye kadar performans sunan C3, Feel Bold ve Shine paketleriyle donatılmış durumda. 1 milyon TL'nin altındaki başlangıç fiyatlarıyla, C3 serisi uygun fiyatlı ve şık bir seçenek olarak dikkat çekiyor.
 

C5 AİRCROSS 1 MİLYON 840 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Milligazete.com.tr'de paylaşılan habere göre, Citroen’in SUV segmentindeki iddialı modeli C5 Aircross, 1.5 BlueHDi motor seçeneği ve 130 HP gücüyle 1 milyon 840 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Hybrid versiyonu ise 1 milyon 990 bin TL gibi rekabetçi bir fiyat etiketine sahip. C5 Aircross, geniş iç hacmi ve yüksek performansıyla ideal bir aile aracı olarak öne çıkıyor.

Citroen’in 2024 Mart ayı fiyat listesi, araç alacaklara verdiği değeri ve niteliği yeniden gözler önüne seriyor. Otomobil arayışında olanlar için Citroen modelleri, hem ekonomik hem de performans açısından uygun opsiyonlar içerisinde bulunuyor.

Derleme: Objektifa.com - Göktuğ Efil