Honor 90 Smart yeni akıllı telefon, güçlü MediaTek Dimensity 6020 işlemciyle donatılmış ve 6.8 inçlik TFT LCD ekranla kullanıcıları karşılıyor.60 Hz ekran yenileme hızıyla birlikte Full HD+ çözünürlük ve 850 nit parlaklık sunarak görsel deneyimi sunuyor.

Honor 90 Smart, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenek olmakla birlikte 5330 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alan telefon, 35W hızlı şarj desteğiyle uzun süreli kullanım sağlıyor.

Ön tarafta bulunan 8 Megapiksel özçekim kamerası, selfie çekenler için ideal bir seçenek sunarken, arka tarafta bulunan üçlü kamera kurulumu çeşitli çekim senaryolarına uygunluk sağlıyor. Bu kurulumda 108 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel makro lens ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Ayrıca, cihazın parmak izi okuyucusuyla kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlıyor.

Honor 90 Smart, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip modeli için 270 dolarlık bir fiyat etiketiyle tüketicilere sunuluyor.