ADANA'da, 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüphelilerin bulunduğu motosikleti takip eden motosikletli Yunus ekibi, otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırılırken, şüpheliler kaçtı, otomobilin sürücüsü ifadesi için polis merkezine götürüldü. Kaza anları ise çevredeki kamerasınca kaydedildi.

Kaza, saat 22.40 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosikletin sürücüsü kaçmaya başladı. Motosikletin takibe alan motosikletli Yunus ekibi, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan iki polis memuru da ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memurları, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, otomobil ile motosikletli Yunus ekibinin çarpışması ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. DHA, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.