Promsoyon ödemelerinde bankaların sunduğu teklifler oldukça önemli. Emekliler için promosyonda önemli kampanyalar yürütülüyor. Her geçen yıl daha fazla ödeme yapılmakta. Özellikle de 2022 ve 2023 yılında adeta promosyon patlaması yaşandı. Şimdi ise işçilere yapılan promosyon ödemeleri gündemde. Çünkü emeklilerin aksine personel daha fazla ödeme alıyor. Personele yapılan ödemeye dair yeni bir duyuru daha geldi.

Yapı Kredi Bankası İşçiye Promosyon Ödüyor

Yapı Kredi, kurum ile yapılan anlaşma gereğince çalışanlara promsoyon ödemesi yapacak. İşçi promosyonunda önemli gelişmeler meydana geldi. Hali hazırda emekliye en fazla ortalama 10 bin TL verilmekte idi. Personeller ise 11.289 TL'lik promosyon ödemesi almaya hak kazandı.

Personele Rekor Ödeme!

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen duyuruda Yapı Kredi bankasının çalışanlara ne kadar ödeeceği netleşti:
”İlimizde Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan tüm personelimiz için mevcut maaş promosyon sözleşmesinin güncellenmesi konusu Sendika Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile birlikte yapılan değerlendirmeler ve personelimizin görüşleri dikkate alınarak karara bağlandı. Yapılan toplantı sonucu Yapı ve Kredi Bankası ile sözleşmenin yenilenmesine karar verildi. 15 Nisan 2023 tarihinden itibaren 5 yıl geçerli olmak üzere sözleşme revizesi yapılacak olup, personelimize 11.289 TL ilave promosyon tutarı ilgili banka tarafından ödenecektir. Tüm personelimize hayırlı olmasını dileriz.”

Promosyonlara Zam Yapılıyor 2023

Güncel promosyon ödemelerine zam yapılmaya devam ediliyor. Güncel olarak emekliye, personele ve işçilere promosyon verilmekte. Bankalar, kurumlarla gerçekleştirdiği anlaşmalar doğrultusunda personel ve işçilere ödeme sağlıyor Öte yandan emeklilere yapılan promosyonlar ise SGK temellidir.