Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde görüştü. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimde Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

KRİTİK ZİRVE 1 SAAT SÜRDÜ

Görüşme bir saat sürdü. Erdoğan dün itibariyle İstanbul'daki planlarını sürdürüyordu. Bu görüşme resmi kayıtlarda yoktu. Çalışma Ofisi'nde gerçekleşti. Görüşme tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce buradan çıktı ve Rami Kışlası'nda gençlerle bir araya gelmek üzere çıktı. Görüşmede seçim konuşuldu. 2. tur ile ilgili müzakereler devam ediyordu.

İYİ PARTİ KRİTİK EŞİKTE

Bu arada 14 Mayıs seçimlerinin milliyetçi muhafazakar seçmen ağırlığında geçmesi ve az önce gerçekleşen bu görüşme İYİ Parti'yi Millet İttifakı nezdinde karar aşamasına getirdi.

Bilindiği gibi İYİ Parti'nin 14 Mayıs'ta arttıramadığı oyların diğer milliyetçi ve muhafazakar partilere kayması genel merkezde tartışmalara yol açmıştı. Parti kurmaylarında bu yöndeki tedirginlik en üst düzeye ulaştı.