Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin bugünkü oturumunda, Belediye Başkanları Zeydan Karalar ve Necip Topuz arasında Karataş sahillerinin betona dönüştürülmesi polemiği yaşandı. 

Mecliste söz alan MHP’li Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 67 kilometre sahili bulunan ilçede yapılmakta olan düzenlemede bir bölümü betonla katlandığını öne sürdü. 

Adana BŞB ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliğiyle gerçekleşen sahil düzenlemesindeki beton yapıların fotoğraflarını gösteren Başkan Topuz bunun önüne geçilmesini istedi. 

120 günde bitireceği açıklanan projenin bir yıldır tamamlanamamasını da eleştirdi. 

Karataş Belediye Başkanını yanıtlayan BŞB Başkanı Zeydan Karalar, “Sayın Başkan projeyi en başından beri biliyordunuz o zaman neden karşı çıkmadınız?” sorusunu yöneltti.

Zeydan Karalar, “O bölgede zaten Atapark ve beton yapı vardı. Yine de dediğiniz gibi olmuşsa, sahile beton dökülmüşse gidip yerinde göreceğim. Sadece kağıt üzerinde olduğununuz bir proje olduğunu da unutmayın. 8.5 milyon liralık yatırımın 7 milyon lirasını BŞB, kalanını da ÇKA karşılıyor. Amacımız ilçeye değer katmak.” şeklinde konuştu.