Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran soru: Güneş'e ateş eden bir Adanalının silahından çıkan mermi!
ATV ekranlarında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Adana’da aşırı sıcaklar yüzünden güneşe ateş edilmesiyle ilgili gelen soru hem yarışmacıyı hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu güldürdü.
Akşam saatlerinde yayımlanan Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında 50 bin lira değerindeki soru televizyon karşısındaki kişileri, yarışmacıyı ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu güldürdü. Ciddi kişiliği ile tanınan İmirzalıoğlu bile bu soruya uzun süre güldü.
“Yazın sıcakta bunalıp Güneş’e ateş eden bir Adanalının silahından çıkan mermi, Dünya’nın çekiminden hiç etkilenmeyip uzay boşluğunda hareket ediyor olsaydı, Güneş’e ulaşması yaklaşık ne kadar sürerdi?” 50 bin TL değerindeki bu soru programa damgasını vurdu.
Bu ilginç sorunun cevabı ise yarışmada 6 yıl olarak açıklandı.
