Kurban Bayramı için PTT tarafından sunulan yeni kredi kampanyasıyla, emekli maaşı alan vatandaşlara finansal destek sağlanacağı duyurulmuştur. PTT emekli kredisi kampanyası kapsamında, emekli olan bireylere bireysel kredi imkanı sunulacak ve kredi ödemeleri uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirilecektir. Bu kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin banka müşterisi olmaları gerekmektedir.

PTT, emekli kredisi almak isteyen vatandaşlara hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sunmaktadır. Başvurularını gerçekleştiren SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, SGK üzerinden sağlanan emekli kredisi kampanyasıyla PTT üzerinden acil ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Ancak bu kredi kampanyasından yararlanabilmek için emekli maaşının PTT üzerinden alınması gerekmektedir.

Emekli maaşınızı PTT üzerinden aldığınız durumda, nakit ihtiyaçlarınız olduğunda hızlı bir şekilde kredi ödemelerinizi alabilir ve Kurban Bayramı süresince kredi kullanabilirsiniz.

PTT Kurban Bayramı kredisi başvurusu yapmak isteyen banka müşterileri ise cep telefonları üzerinden SMS yoluyla başvuruda bulunabileceklerdir. PTT'ye "PTT" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Böylelikle bireysel kredi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ve nakit kredi onayı alabilirsiniz.

Lütfen unutmayın ki kredi başvurusu ve onay süreçleri banka tarafından değerlendirilmektedir. Kampanya şartları ve detayları hakkında en güncel bilgilere PTT'nin resmi internet sitesinden veya ilgili PTT şubelerinden ulaşmanız önemlidir.