En az 13.330 TL maaşla alım var! İşte kadrolar... Erdemir işçi alımı başvuru şartları belli oldu! Türkiye'nin önde gelen entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, bünyesinde çalıştırmak üzere 500 işçi alımı yapacağını duyurdu. 2023 yılında yapılacak olan alımlar, meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezun olanlar ile meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik/Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezun olanlar arasından seçilecek.

Başvuruların 5 Mayıs tarihine kadar devam edeceği ve Erdemir Spor Salonu'nda yapılacağı belirtilen açıklamada, 25.04.1998 ile 24.04.2005 tarihleri arasında doğan kişilerin başvurularının kabul edileceği ve sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığının bulunmaması şartının arandığı da vurgulandı.

Erdemir'in yaptığı işçi alımı ile birlikte, Türkiye'deki istihdam oranına olumlu bir katkı sağlanması hedefleniyor. Meslek liseleri ve meslek yüksekokullarından mezun olan gençlerin iş bulma olanaklarının artması için bu tarz işçi alımlarının devam etmesi bekleniyor.

Erdemir, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olarak, ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlıyor. Kurulduğu günden bu yana üretim kalitesine önem veren ve yüksek standartları benimseyen Erdemir, ülkemizin metal sektöründeki öncü firmaları arasında yer alıyor.

Erdemir'in yapacağı işçi alımı, meslek sahibi gençler için umut kapısı olurken, ülke ekonomisi için de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başvuru yapmak isteyen gençlerin, 5 Mayıs tarihine kadar Erdemir Spor Salonu'na başvuru yapmaları gerekiyor.