Ziraat Bankası ve 2 bankadan “gelir belgesi istenmeden” 45.000 TL nakit kampanyası başladı! Mest eden haber saat 00.00'da geldi-  Ziraat Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan yeni kampanyada, gelir belgesi olmadan 33.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma imkanı sunulmaktadır. Detaylar ve başvuru şartları haberimizde.

Ziraat Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında başlatılan yeni kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişiler, 33.000 TL’ye kadar kredi ödemeden alabilecekleri kampanyalara başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, resmi internet siteleri üzerinden yapılan duyurularda kredi başvurularını Mayıs ayı sonuna kadar düşük faiz oranlarıyla birlikte gerçekleştiren tüm vatandaşlara 90 gün ertelemeli 33.000 TL kredi imkanı sağlamaktadır. Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirmek için banka kredi puanınızın uygun olması ve TC kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında bankadan hemen onay almanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası

Denizbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, "kredim" yazarak boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 32 80 numarasına gönderin. Denizbank, kimlik numaranız üzerinden otomatik olarak sorgulama yapacak ve banka kredi puanı 100 ve üzerinde olan kişilere onay vererek, 33.000 TL kullanma imkanı sunacaktır.

Denizbank şubelerine giderek de kimliğinizle birlikte gelir belgesiz olarak bu kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirerek işlem yapacak olan kişilere aynı gün içinde kredi ödemeleri verileceği açıklanmıştır.

Denizbank haricinde Yapı Kredi Bankası üzerinden de SMS ile kredi başvurusu yapabilir veya banka şubelerine giderek kimlikle gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. SMS ile başvuru için Yapı Kredi Bankası, Bireysel TC KİMLİK, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerinizi isteyecektir. Başvurunuzu 4411 numarasına mesaj atarak gerçekleştirebilirsiniz