Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem aday listesini bu sabah YSK’ya teslim etti. Ancak Adana’da ikinci sıra adayı büyük şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı. 

Dün akşam saatlerine kadar 14 Mayıs öncesinin Adana’daki en hareketli partisi olarak görülen MHP’de şimdi suskunluk hakim. 

Çünkü 5 yıl boyunca milletvekilliği yapıp Adana’ya sadece birkaç kez gelen Ecz. Ayşe Sibel Ersoy’un yeniden ikinci sıradan aday gösterilmesi parti tabanında şok etkisi yarattı. Hatta öyle ki bu isimden ötürü MHP’nin Adana’da harakiri yaptığını dahi söyleyen partililer var. 

Adana’da kurulan ve siyasi tarihimize damga vuran bu partinin 14 Mayıs’ta sandıkta alacağı sonuç merakla bekleniyor. 

BİR ÖNCEKİ HABERİMİZ: 

MHP Adana milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'un sayılı Adana ziyaretlerinden biri daha gerçekleşti. MHP'lilerin bile adını hatırlayamadığı Ayşe hanım hastane ziyaretinde bulundu.

Partiden yapılan açıklamada; 

"Milletvekilimiz Ayşe Sibel Ersoy, İl Başkan Yardımcımız Hüseyin Zorba, Yüreğir İlçe Başkanımız Tamer Yücel, Çukurova İlçe Başkanımız Hasan Öztuğ, Şehir Hastanesi'nde yatan depremzede çocuklarımızı ziyaret ettiler. Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar'a teşekkür ediyoruz." denildi.