Cumhurbaşkanı Erdoğan onaylı en az 13 bin TL nakit yarın hesapta. Milyonlarca 4A-4B-4C emeklisine devlet destekli ödeme - Emeklilere yönelik müjdeler birbirini izliyor. En düşük emekli maaşına yapılan artış ve EYT ile emekli olanlara yönelik sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Son dakika duyurusuna göre emekliler, bundan sonra en az 13.000 TL maaş almaya hak kazanacaklar.

Emekli Maaşlarına Yapılan Artış ve EYT Yasasıyla Birlikte Büyük Sevinç!

Emeklilere yönelik son dakika müjdesi geldi! EYT yasasının hayata geçmesi ve en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükseltilmesi, emeklileri oldukça sevindirmişti. Şimdi ise gözler, EYT emeklilerinin maaşlarının yatacağı tarihlerde toplanmış durumda. Nisan ayında EYT emeklileri de bekledikleri maaşlarına kavuşacaklar. Ayrıca genel seçimlere yaklaşırken hükümetten emeklilere bir müjde daha geldi. Bu yeni gelişme emeklileri sevince boğacak nitelikte. Az önce yapılan duyuruya göre emeklilere en az 13.000 TL maaşa ek ödeme yapılacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Düzenlemesiyle Yeni Bir Sayfa Açıldı

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi, Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçerek resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Milyonlarca kişi, EYT ile emekli olabilmek için dilekçelerini verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da müjdeli bir haber gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşına 2.000 TL'lik bir artış yapıldığını ve bu maaşın 7.500 TL'ye yükseldiğini açıkladı. Nisan ayı, milyonlarca emeklinin sevincine tanık oldu. Şimdi gözler, EYT'lilerin ilk maaşlarına çevrildi. EYT'liler hem ilk maaş heyecanını yaşarken hem de seçim öncesi hükümetten gelen yeni adımları takip ediyorlar. Az önce yapılan duyuru ise emeklileri sevince boğacak nitelikte. Emeklilere en az 13.000 TL ek ödeme müjdesi verildi. Bakanlıklar ardı ardına açıklamalar yaparak, bu kararın emeklileri mutlu edeceğini belirttiler.