Garanti ve Ziraat Bankası yeni bir nakit duyuru yaptı! 2 sene vadeye kadar 100.000 TL ödeme yapacak. Nakit avans yok ama-  Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, 100 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Nakit ihtiyacı olanlar, kasım ayı sonuna kadar başvuruda bulunarak düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilirler. İhtiyaç kredisi başvurusu için gereken detaylar ve başvuru yöntemleri hakkında bilgi veriyoruz.

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Düşük Faiz ve Hızlı Başvuru

100 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kullanacak olan kişiler eğer düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi almak istiyorlarsa, Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu kampanyaya katılarak istedikleri zaman kredi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Nakit ihtiyacı olan kişiler, Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yapılan bu kampanyalar kasım ayı sonuna kadar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde uygun faiz oranlarından yararlanarak 100.000 TL'ye kadar kredi ödemesi alabilmektedir. 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi kullanacak olan kişilere 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacak olan bu iki banka üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 3 ay ertelemeli İhtiyaç Kredisi kullanabilmektedir. Garanti Bankası ile birlikte Ziraat Bankası üzerinden sizler de başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız ve kredi almak istiyorsanız, 3 ay ertelemeli kredi kampanyalarına sadece 50.000 TL'ye kadar katılabilirsiniz. 50.000 TL üzerindeki kredilerde 24 ay vadeli işlem yapabilirsiniz.

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara aynı gün içinde kredi ödemeleri verilecek ve onaylanan bu krediler aynı gün içinde hesaplarına yatarak kullandırılacaktır. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, kredi başvurularını en yakın banka şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgeleriyle birlikte yapabilmektedir.