Adana Yüreğir Kaymakamlığı görevini başarıyla icra eden ve şehrin en sevilen bürokratlarından biri olan Oğuzhan Bingöl, Hatay Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Suriye ile devam eden süreçte de önemli sorumluluklar üstlenen Bingöl, İnsanı Yardımlardan Sorumlu Vali Yardımcısı olarak İdlib’de son derece değerli işlere imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Vali Dr. M. Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet Ödülü’nü almaya hak kazanan Bingöl, Adanalılar için de ayrı bir gurur kaynağı oluyor.

Adana bürokrasisinde kısa zamanda iz bırakanlar isimlerden biri olan eski Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Hatay Vali Yardımcısı görevinde de bölge halkının sorunlarıyla yakından ilgilenmeye ve çözüm odaklı ilerlemeye devam ediyor.

Yüreğir’de görev yaptığı süre boyunca gerek kent bürokrasisiyle gerek vatandaşlarla oldukça iyi bir diyalog kuran Bingöl, daha sonra Hatay Vali Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Oğuzhan Bingöl, Türkiye ile Suriye arasında çok uzun yıllardır devam eden durumun değişmeye başladığı bu kritik süreçte İnsani Yardımlardan Sorumlu Vali Yardımcısı olarak da ciddi sorumluluklar üstlendi.