AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın Kiremithane mahallesinde yaptığı sokak mitingi çok coşkulu geçti.

Sokağı dolduran vatandaşlar Çelik ve Nacar’ı bağrına basıp büyük destek verdi. Vatandaşlar, Yüreğir’de Dr. Halil Nacar’a inandıklarını ve güvendiklerini belirterek, kazanması için sandık başına gideceklerini vurguladılar.

ÖMER ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, “Yüreğir’in Kiremithane Mahallesi’nde hemşehrilerimizle buluştuk. Mahalle buluşmamızı, Adana'nın geleceği için heyecan dolu, muhteşem bir şekilde gerçekleştirdik. Yüreğir tercihinin Cumhur İttifakı olduğunu yine gösterdi. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

ÇELİK: YÜREĞİR YÜZYILI OLACAK

Vatandaşlara hitap eden Ömer Çelik, “Adana Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı için sizlerinde hazır olduğunu gördük. Yüreğir’de inşallah sizlerin de desteği ile Cumhur İttifakı adayımız Dr. Halil Nacar belediye başkanı seçilecek ve Yüreğir Yüzyılı başlayacak. Fatih Mehmet Kocaispir başkanımızın hizmetlerini arttırarak devam ettirecek. Sizlerin bu gücü ve birlikteliği karşısında kimse duramayacak ve 31 Mart’ta inşallah zafer Cumhur İttifakının, Yüreğir’in olacak” diye konuştu.

DR. HALİL NACAR: BİZE GÜÇ VERDİNİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz ve Adana Milletvekilimiz Sayın Ömer Çelik’in katılımı ile gerçekleştirdiğimiz Kiremithane Mahallesi mitingimizde bizleri sevgiyle bağrına basan, destekleriyle yolumuzu açan  siz kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz. Sizlerin bu ilgisi bizlere güç ve moral veriyor. Yüreğir’e hizmete başlamak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah başkan olduğumda da aranızdan ayrılmayacağım, sokaklarda gezmeye, sizlerin taleplerini dinlemeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

ÇELİK VE NACAR YÜREĞİRLİ GENÇLERLE BULUŞTU 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, bir kafede Yüreğir’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelip sohbet ederek isteklerini dinlediler.

ÇELİK: GENÇLERİN TALEPLERİ BAŞÜSTÜNE

Ömer Çelik, gençleri önemsediklerini ifade edip, “Yüreğir Belediye Başkan adayımız Dr. Halil Nacar ile beraber ilk defa oy kullanacak gençlerimizi dinledik. Sanat, spor, kitap dolu bir dünya için talepleri var. Hepsi başüstüne” dedi.

YÜREĞİR GENÇLİK MECLİSİ KURACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar ise “Sayın Ömer Çelik Bakanım, geleceğimizin teminatı gençlerimizin fikir ve gönül dünyalarından geçenler bizler için yarınların umudu, el birliğiyle yaşamlarını güzelleştirmek gönül borcumuzdur. Sizler gibi ben de Halil abileri olarak hep yanlarında olacağıma söz veriyorum. Yüreğir Gençlik Meclisimizi kuracağız” açıklamasında bulundu.