Adana'da otogarındaki kahvede bir değnekçinin öldürülmesi olayıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı. Böylece olaydaki toplam tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
12 Temmuz günü meydana gelen olayda, otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz, kahvehanede oturduğu sırada yanına daha önceden husumetli olduğu Vural Çural G. ile 6 arkadaşı geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda Vural Çural G.'nin arkadaşları Hayrettin K., Oğuzhan B., Yusuf Z., Onmaz'a tabancalarla ateş açtı. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise otogardan kaçarak, izlerini kaybettirdi.
Güçlü'nün, otogardaki yazıhanesini bir süre önce Ömer Y.'ye devrettiği, Onmaz'ın ise ikisinden de 250'şer bin lira para istediği öne sürüldü. Güçlü ile Ömer Y.'nin parayı vermeyi kabul etmemesi üzerine Onmaz'ın, "Size burada ekmek yedirmem" diyerek tehdit ettiği, olay günü de konuyu konuşmak için buluştukları iddia edildi.
Onmaz'a ateş ettiği öne sürülen 3 şahsın
aranmasına başlandı. Vural Çural G., Muhammet K. ile Cengiz A. da yakalanarak gözaltına alındı. Bu üç ismin de tutuklananmasıyla birlikte cinayete yönelik tutuklu sayısı 7’ye yükselmiş oldu.
Cinayet büro ekipleri, olaya adı karışan 3 şüpheliyi daha tespit etti. Şüpheliler Fikri Can A.(25), Anıl G. ve Serdar B. düzenlenen operasyonla yakalandı. Şimdi Göksel Onmaz cinayetine ilişkin son tutuklu sayısı, 10.
