Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING, Denizbank kredi faiz oranlarında deprem üstüne deprem... Peş peşe belli oldu! Son dönemlerde emeklilikte yaşa takılanlar için (EYT) kredi kampanyaları peş peşe duyuruluyor. Bankalar, askerlik ve doğum borçlanması yapmak isteyenlere düşük faizli kredi imkanı sunarken, EYT yasası çıkmasıyla birlikte borçlanmak isteyenlere yönelik kampanyalar başlattı. Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING, Denizbank gibi bankalar, vatandaşlara düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Peki, bankaların kredi faiz oranları ne kadar? Hangi bankalar EYT kredisi veriyor? İşte düşük faizli kredi veren bankalar…

Bankaların Düşük Faizli Kredi Kampanyaları

Bankalar, son dönemlerde EYT yasasının çıkmasıyla birlikte düşük faizli kredi kampanyaları düzenliyor. Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING, Denizbank gibi bankalar, vatandaşlara düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Bankaların faiz oranlarına baktığımızda, en düşük faizli kredi veren bankanın Akbank olduğunu görüyoruz.

Garanti Bankası EYT Kredisi

Garanti Bankası, emeklilikte yaşa takılanlar için düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, borçlanma yapacak olan vatandaşlara %1,39 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor.

Akbank EYT Kredisi

Akbank, EYT yasası çıkmasıyla birlikte düşük faizli kredi kampanyası düzenleyen bankalardan biridir. Kampanya kapsamında, borçlanma yapacak olan vatandaşlara %1,35 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor.

Yapı Kredi EYT Kredisi

Yapı Kredi Bankası, emeklilikte yaşa takılanlar için düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, borçlanma yapacak olan vatandaşlara %1,44 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor.

İş Bankası EYT Kredisi

İş Bankası, EYT yasası çıkmasıyla birlikte düşük faizli kredi kampanyası düzenleyen bankalardan biridir. Kampanya kapsamında, borçlanma yapacak olan vatandaşlara %1,43 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor.