Adana'da oğlu gözaltına alınan PÖH gazisi, olay yerinde bir sivil polise yumruk attığı iddiasıyla biber gazı sıkılarak gözaltına alınmıştı. 

Oğluyla birlikte polis merkezinde ters kelepçe takılıp işkenceye uğradığını öne süren gazi Gökhan Yağmur, kaburgalarındaki çatlak nedeniyle Ailesi tarafından hastaneye yatırıldı. 
 
Göğsüne aldığı darbelerden ötürü nefes almakta zorlanan Yağmur’un hastanede tutulacağı öğrenildi. 
 
Bu arada Gökhan Yağmur ve oğlu Batuhan Yağmur bugün bazı polislerden şikayetçi olup haklarında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 
 
 
PÖH gazisi, olayı şöyle anlattı:
 
"Oğlun mekanda gözaltına alındı denilince ben de oraya gittim. Hemen polis memuru ve gazi olduğumu söyledim. Oğlumla iki dakika kadar görüştüm. Bu sırada hızla üzerime gelmekte olan birine panikle yumruk attım. Ancak bu sırada arkamdan biri bana vurup yere düşürdü. Sonra biber gazı sıkıp ters kelepçe yaptılar. Ben de gayri ihtiyari elimi belime atıp silahımın durup durmadığını kontrol ettim. Kimseye silah çekmedim. Zaten bir yunus polisi silahı istedi, ben de verdim. Bizi polis merkezine götürdüler. Burada makam odasında bir polis en az 20 kez göğsüme yumrukla vurdu. Kafama vurdular, kulağımın arkası kanadı. En çok ta gaziliğime küfretmeleri zoruma gitti. Yanımda oğlumu da dövdüler. Ben bu devlet için, bu vatan için gazi oldum. Gördüğümüz muamele maalesef bu."