Promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer eğitim çalışanlarını ilgilendiren önemli bir anlaşmaya imza atıldı. Kurumların bankalar ile yapmış olduğu promosyon ödemelerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki kimler 19.500 TL almaya hak kazandı? Detaylar yazımızda...

19.500 TL'lik Anlaşma Yapıldı!

İmzalanan promosyon anlaşması ile birlikte 19.500 TL'lik ödemeler hesaplara yatırıldı. Bu gelişme sonrasında detayları sizlerle paylaşıyoruz. Yapılan anlaşma gereği 19.500 TL'lik ödeme hesaplara yatırılacak. Konuyla ilgili Eğitim Bir Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer'den açıklama geldi:

"Kozan’da eğitim çalışanlarının promosyon sorunu çözüldü. 6 değişik grup tek çatı haline getirilerek daha önce yaşanan karışıklığa da son verilmiştir. Yetkili sendika Ebs Kozan olarak girdiğimiz ihalede 19.500 TL’lik anlaşma sağlanmış ve imza altına alınmıştır. Hayırlı olsun.” dedi.

Promosyonlar Gittikçe Artıyor!

Bankaların kurumlar ile yapmış olduğu promosyonlar gittikçe artmaktadır. Kurumlarda çalışanlar veya kapsadıkları çalışan grupları ise bu ödemelerden yararlanıyor. Daha fazla promosyon anlaşması okumak isterseniz haber sitemizi takip edebilirsiniz. Emeklilere nazaran çok daha fazla promosyon ödendiği bilinmekte. Bilinenin aksine yalnızca emekliye değil aynı zamanda çalışanlara da promosyon parası yatırılmaktadır.