Promosyonda her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Özellikle de son iki ay içerisinde promosyon ödemelerinde rekor üstüne rekor kırıldı. Bizleri bekleyen güncel gelişmeler ve çok daha fazlası için detayları paylaşıyor olacağız. Peki kaç TL promosyon parası alabilirsiniz? Detaylarıyla birlikte merak edilenler ortaya çıktı. Artık yalnızca emekliler değil çalışanlar da sık sık promosyon alıyor. Güncel ödemelere ilişkin haberleri sizlere iletiyoruz.

18 Bin TL Promosyon Ödemesi Kararı!

Promosyon ödemelerinde güncel gelişmeler aktarıldı. Sincan Belediyesi, yapmış olduğu açıklama ile birlikte bir banka ile sözleşmesini yeniledi. Bu yenilemeyle beraber her çalışana 18 bin TL'lik promosyon ödemesinin yapılacağı vurgulanıyor. Belediye bünyesinde çalışanların ödemeden faydalanacağı ve daha fazla detay için resmi internet sitesindeki açıklamayı okuyabileceği belirtildi.

Maaş Promosyonlarına Zam Yapılıyor

Maaş promosyonlarına ve özellikle de işçiler için ödenenler için önemli zamlar gündeme gelmekte. Personel ve işçi maaşlarındaki bu artış olumlu neticelendiriliyor. Nisan ayından sonra Mayıs ayında da çeşitli anlaşmaların gündeme geleceğini belirtelim. Nakit olarak ödenen promosyonlar, kimi zaman 20 bin TL'nin de üzerine çıkabilmekte. Bu durum tamamen kurumla bankanın yapmış olduğu anlaşmaya dayanıyor.