10 bin TL ile 50 bin TL arasında değişen miktarlarda kredi imkanları, kredi notu ve gelir durumunuza bağlı olarak hızlı bir şekilde elde edilebiliyor. Üstelik, emekli maaşı alanlar için bu avantajlı kampanya daha da cazip hale geliyor.

PTT Ödemeleri Başladı!

PTT üzerinden ödeme alacak olanlar için müjdeli bir duyuru geldi ve bu ödemelerde bankanın hızlı sonuç vereceği açıklandı. Nakit ihtiyacı olan bireyler, PTT üzerinden kolayca başvuruda bulunabilir ve kredi kullanabilirler. 10 bin TL ile 50 bin TL arasında değişen miktarlarda ödeme alacak kişilere, banka hemen sonuç vererek finansal destek sağlıyor. PTT ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte, ödeme alacak bireyler artık PTT'ye gitmeden, SMS atarak da başvuru yapabilecekler. PTT üzerinden kredi başvurusu için SMS atmak istiyorsanız, PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına göndermeniz yeterli olacak.

Emeklilere Özel Kredi Fırsatları!

Emekli maaşı alan bireyler de bu kampanyadan kolaylıkla faydalanabilirler. PTT ve Aktifbank işbirliğiyle sunulan emekli kredisi kampanyası, emeklilere özel avantajlarla dolu. Emekli maaşını PTT üzerinden alanlar, en yakın banka veya PTT şubesine giderek, PTT ve Aktifbank emekli kredisi kampanyasına katılabilecekler. Maaşın 20 katına kadar kredi imkanı sunan bu kampanya, emeklilere ekonomik güvenlik sağlama konusunda büyük bir destek sunuyor.

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yapacak olan bireylerin dikkat etmeleri gereken bir detay da maaş müşterisi olmamaları durumunda, kredi başvurusu yapmadan önce maaş taşıma işlemi gerçekleştirmeleridir. Maaş taşıma işlemleri sonrasında ise ilk maaşı PTT'den aldığınız gün, bu bankadan kredi alabilme imkanına kavuşacaksınız.

PTT emekli kredisi ile emeklilere destek olacak olan kampanya, 36 ay vadeli kredi seçenekleri sunmaktadır. Yeni yasaya göre, 50 bin TL üzerindeki kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulurken, 100 bin TL üzerinde onay alan ve bankadan kredi almak isteyenlere 12 ay vadeli seçenek sunulmaktadır.